Ankara tayfasi

Re: Ankara tayfasi

Mesajgönderen VolcanoX » 10 Eki 2008, 00:55

Anca girebildim siteye :)
Kısaca günü anlatayım, öncelikle saat 14 civarı Onur'la Göral'da buluştuk orda bir süre takıldık benim bir işim dolayısıyla, bu arada c4, c4 picasso, c5, 407, ve birkaç ticari araç mıncıkladık. c5 konusunda citroen'i kutluyorum, yıllar yıllar sonra ilk defa bir citroen modeline içim ısındı. Gayet güzel bir iç mekan, tatminkar malzeme kalitesi, iyi konumlandırılmış kontroller, yeterli iç hacim özellikleriyle göz dolduran bir araç yapmışlar. "tahta" tabir edilen plastiğin sadece vites çevresinde ve el freninin altında kalan yerde kullanılması dikkatimi çekti. Kalan kısımların tümünde kaliteli plastik kullanılmış, kapılar kadife/süet tarzı bir malzemeyle kaplı ve bence oldukça başarılı, koltuk kılıfları keza aynı şekilde. Çok ayrıntılı yazmayacağım ama 407yle karşılaştırıldığında hem araç üzerinde yazan fiyat olarak 8000 ytl'lik bir avantajı var, hem de 407'yi bir çok konuda ezip geçen özellikleri var.

Göral'da işimiz bittikten sonra öğle yemeği yemek için Armada'ya gittik, hem karın doyurduk hem Göral'da bakındığımız araçların muhabbeti döndü. Bu arada Onur 206 maceralarını anlattı ;) Yemek bittikten sonra Onur'un yeni tomofili için çıkmacı gezindik, öncelikli olarak şefaf ön far camlarından baktık. Bunun dışında bir kaç ıvırzıvır şeye de baktık ancak almak nasip olamdı herhangi bir şey. Bu arada dikkatimizi çeken şeylerden biri piyasada deli gibi pert passat, bora olması. Şirketlerin artık şirket arabası olarak bu markaları çok tercih etmesi ve altına passat/bora/focus/megan çekilmiş elemanların yakıt derdi de olmadan Allah ne verdiyse gitmelerinin sonuçları gerçekten feci olmuş... Megan ve focus nispeten daha azdı ama yinede insanın dikkatini çekecek kadar çoktu.

Sanayiden ayrıldıktan sonra tam dönüş yolundayken Onur'un bir arkadaşının yeni açtığı dükkanın yakınında olduğumuzu fark edip oraya uğradık. Ankara'nın en yeni dyno'sunu inceledik, kurcaladık 1 saat kadar muhabbet ettik ve son olarak altımızda o an bulunan doblo 1.3 multijet'i dyno'ya çıkardık. Dyno'da ölçüm nasıl oluyor, neler yapılıyor vs gördük, grafik yorumlamayı öğrendik falan oldukça güzel geçti orası da. Bu arada saat 20'yi buldu, akşam yemeği için yine biryerlere gittik yemekle beraber nargile keyfi + biraz da güncel konular, iş güç muhabbeti çevirdik. Araba muhabbetine verilen bu ara saat 22 civarı Tsu'nun gelmesiyle bitti ve bu seferde Tsu'nun İstanbul maceralırını dinledik boool bol geyik yaptık. Saat 24'ü geçerken biz hala doludizgin muhabbet ediyorduk ancak oturduğumuz mekan maalesef kapandı ve biz de günü bitirdik. Yetti mi? bence yetmedi, Onur yine gelecek mi? evet gelecek 306 dyno'ya gircek, yine bu kadar muhabbet edilecek mi, şüphem yok, Ankara'daki kalan tayfadan daha yoğun katılım bekliyormuyuz? evet bekliyoruz :D

Resim

Resim
VolcanoX
VolcanoX

Aktif Üye

{ SO_SELECT }

Mesajgönderen dantelk » 10 Eki 2008, 09:34

Mekan güzelmiş, yetkili servis gibi şık bi yer :P
dantelk
dantelk

Aktif Üye

Otomobil: İETT/İDO Filosu

Mesajgönderen Alfetta » 10 Eki 2008, 11:29

Ne güzel anlatmışsın yaa Volkan, koca gün o kadar eğlenceli geçti ki ancak böyle anlatılabilir.
99' PUG 306 GTI
Alfetta
Alfetta

Aktif Üye

Otomobil: 99 306 GTI

Mesajgönderen Hakan G » 12 Eki 2008, 19:10

herkese selam

haberim olsa bende gelirdim, gerçi dersim vardı ama 10.00dan sonra gelebilirdim.
neyse, bi dahaki sefere artık:)
Broadway RL ---> Corsa 1.7 DTI --->206HDI --->Albea Multijet ---> E200 ---> Fiesta TDCI ---> Polo TDI
Hakan G
Hakan G

Aktif Üye

Mesajgönderen tcoRED » 14 Eki 2008, 11:31

VolcanoX yazdı:Ankara'daki kalan tayfadan daha yoğun katılım bekliyormuyuz? evet bekliyoruz :D

haberim olsaydı gelirdim elbet, bidahaki sefere artık...
Focus II TDCI
tcoRED
tcoRED

Aktif Üye

Otomobil: Ford Focus 2

Mesajgönderen burel » 30 Eki 2008, 01:02

arkadaslar merhaba varmı etkinlik bende aranızdayım bundan sonra...
burel

Üye

Mesajgönderen cemal arslan » 08 Ara 2008, 14:16

bende ankardayım...
tanışalım sohbet edelim

bu da benim aracım...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

2001 passat 1.9 tdi 130hp@158hp tiptronic comfortline şehir dışında sabit 90km hızda 10krş...
us-sml sidemarker krom çıtalar elektrikli katlanır sinyalli dikiz aynalar navitech cd21t double din mp3 tv dv navigasyon ve chip tuning...yaptırdıklarım arasında...
2001 Passat 1.9 tdi comfortline 160HP :) .... şehir dışı sabit 90km hızda 10krş yakıyor
http://www.actchiptuning.com
cemal arslan
cemal arslan

Aktif Üye

Otomobil: 2001 passat 1.9 tdi
İsim: cemal arslan

Mesajgönderen VolvoShow » 16 Ara 2011, 00:55

kaç zaman oldu millet nerelerdesiniz
VolvoShow
VolvoShow

Aktif Üye