Tek tıkla lastik alabileceğimiz bir site

Tek tıkla lastik alabileceğimiz bir site Tek tıkla lastik alabileceğimiz bir site

Mesajgönderen mottutkun » 24 Kas 2011, 18:14

İyi günler arkadaşlar,lastik.com.tr diye bi site keşfettim.Bridgestone,Lassa markalı lastiğinizi verdiğiniz adrese gelip değiştiriyorlar,ödemeyide geldiklerinde alıyorlar.Birde ihtiyacınaza göre satın alabileceğiniz paketler var.Mesela bana yaz lastiği saklama paketi çok uygun,yaz lastiklerinizi uygun koşullarda saklıyorlar.Şimdilik sadece İstanbulda hizmet veriyorlarmış ama diğer şehirlerede yakında hizmet vereceklermiş.İncelemekte fayda var,yararlı bir site. :-) Adresi: www.lastik.com.tr
mottutkun

Aktif Üye

{ SO_SELECT }

Re: Tek tıkla lastik alabileceğimiz bir site

Mesajgönderen ademgaddar » 10 Ara 2011, 16:03

www.lastikal.com.tr bu sitede fiyatları daha uygun Bridgestone ve Lassa lastiklerinin. Buradan alırım daha iyi.
ademgaddar

Üye

Mesajgönderen Sempaty » 13 Ara 2011, 14:24

İnternetten lastik satma işi biraz ynalış bana göre.
Bilen adam kendi lastikçisinden alır,
Bilmeyen adam -ben- giderim lastikçiden alırım. Daha benim otomobilimde hangi lastik var bilmiyorum ki.
Üstelik düşünemiyorum :d kargo ile elime 4 lastik geldi. Direk -götür götür kardeşim geri götür. derim :D
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
Sempaty
Sempaty

Yönetici

2007 Opel Corsa
İsim: Turhan KÖSE

Mesajgönderen lastiksatis » 22 Şub 2012, 15:52

http://www.lastiksatis.comlastik fiyatları ve jant fiyatları oldukça cazip fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
Kargo hizmeti ücretsizdir.
Sökme takma balans hizmeti de ücretsizdir.
http://www.lastiksatis.com
lastiksatis

Üye

Dön Lastikler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir