Singapur hakkında komplo teorim...

<<

x-rayted

x-rayted

İleti 06 Ekm 2008, 12:32

Singapur hakkında komplo teorim...

1 haftadır bekliyorum, kimseden bişey çıkmıyor demek ki ben yanlış düşünüyorum ama yine de yazayım..

Sıralamada alonso 15. olur ..Kendi websitesinde ertesi günkü yarış için şunları yazar (resmi websitesi)

“We have nothing left for tomorrow, I think the race is lost. We can risk with the strategy, it is our unique option. Here, as in Mónaco, it is not possible to overtake and if there would be a safety car we could take some advantage but the rest will do the same because we will start 15.

Kısaca yarın için bişeyimiz yok, sanırım kaybettik. Strateji ile risk alacağız , tek şansımız bu..Burası monaco gibi araba geçmenin mümkün olmadığı bir pist , safety car çıkarsa avantaj sağlayabilirz ancak bundan başkaları da faydalanabilir. çünkü biz 15. yiz...

Neyse yarış başlar genelde arkada başlayanlar dolu depo ile çıkar ve geç pit yapar oysa alonso neredeyse boş depo çok hafif araba ile agresif geçişler yapar daha ön sıralara çıkar sonra erken bir pit stop yapar ve alonsonun beklediği kaza olur ..Ön sıralardaki iki araba mecburen ceza alacak şekilde pite girer yoksa benzinleri bitecek..Ferrariler de hata yapınca alonso en ön sıraya yerleşir ve yarışı kazanır...

Peki 1 gece önce beklediği kazayı tam onun istediği zamanda yapan kimdir. TAKIM ARKADAŞI PIQUET....

Daha önce Benetton FORD ile yasak sistemler kullanarak kazanan ve ceza alan Flavio Briatore taktik ahlaksızlığını bir arabasına bilerek kaza yaptıracak kadar ileri götürebilir mi? Piquet nin kazası taktik icabı olabilir mi?

Bu niye araştırılmaz, bu takıma bence en ağır ceza verilmelidir. Hatta diskalifiye edilmelidir.

Tamam bu taktikle kazanmayı belki beklemiyorlardı ama ön sıralar için garantili bir yer olurdu..

üstelik böyle basın açıklamalı yapılır mı?
'10 Honda Jazz, 1.3 fun, M/T, 100ps turkuaz
<<

Alfetta

Alfetta

Otomobil: 99 306 GTI

İleti 06 Ekm 2008, 23:29

Re: Singapur hakkında komplo teorim...

Gerçekten de çok dikkat çekici bir nokta abi(gerçi ben yarışı seyredemedim. Sonuçları görünce sinirlenip tekrarı seyretmediğim için fark etmemiştim bu ayrıntıyı). Eğer dediğin gibiyse gerekleri yapılmalı tabii. En azından araştırılmalı. Piquet'nin kazası nasıl oldu peki; bilerek yapmış gibi görünüyor muydu?
99' PUG 306 GTI
<<

x-rayted

x-rayted

İleti 07 Ekm 2008, 07:40

piquet o manyak virajı dönemeyip duvara girdi, bikaç milisaniye geç frene bastıysa öyle olur zaten...
'10 Honda Jazz, 1.3 fun, M/T, 100ps turkuaz
<<

easy

easy

İleti 15 Kas 2009, 22:48

Tebrik ederim, teorin tamamiyle doğru çıktı:)
Resim
<<

Inferno

Inferno

Administrator
Administrator

Otomobil: Clio 2 RS 2

İsim: And

İleti 15 Kas 2009, 23:19

Hakkaten çok iyi ya :)
Eat. Breathe. Drive.