yardım edermisiniz
http://www.veresim.com/gallery.php?entr ... jmiyhf.jpg
TaNs yazdı:1200F modelleri 10 yıllık subwoofer serisidir.F in anlamı free air demektir yani kutu içerisinde değilde aracın pandizotuna monte edilerek bagaj hacmini kullanır.Piyasada temizleri az bulunur fakat tanesi 50 ytl civarı eder.Kutu ile edeceği max. 180-200 ytl dir.Ama başta yazdığım gibi kutuda tam performans alınmaz.
TaNs yazdı:1200F modelleri 10 yıllık subwoofer serisidir.F in anlamı free air demektir yani kutu içerisinde değilde aracın pandizotuna monte edilerek bagaj hacmini kullanır.Piyasada temizleri az bulunur fakat tanesi 50 ytl civarı eder.Kutu ile edeceği max. 180-200 ytl dir.Ama başta yazdığım gibi kutuda tam performans alınmaz.
DiabloXT yazdı:TaNs yazdı:1200F modelleri 10 yıllık subwoofer serisidir.F in anlamı free air demektir yani kutu içerisinde değilde aracın pandizotuna monte edilerek bagaj hacmini kullanır.Piyasada temizleri az bulunur fakat tanesi 50 ytl civarı eder.Kutu ile edeceği max. 180-200 ytl dir.Ama başta yazdığım gibi kutuda tam performans alınmaz.
Atılır da bu kadar mı atılır ya...Bilip bilmeden yorum yapmayın kardeşim!
Tanesini 50YTLden bul kaç tane getirirsen alacağım,evet ciddi söylüyorum kaç tane getirirsen getir temizini al gel...
FreeAir tipi wooferlar,kabinsiz kullanım için tasarlanmıştır ama kabinde daha iyi ses verirler!
En az 90lt civarı ve 8cm civarı portu olan bi kabinde öve öve bitirilmeyen GT serisi JBL wooferları rezil edilir bu beğenmediğiniz 1200F veya 303F serisi wooferlar ile...
Ve özellikle bu Pioneer FreeAir düşmanı arkadaşlara söylüyorum.
150lt kabinde 2 tane TS-W303F woofer ile 140db bas ses alınır.
Yeter ki işi bilen kafası çalışan adam olsun.
TaNs kardeş,ömrünüzde kaç kere Pioneer Freeair dinlediniz sorabilir miyim?
Oto Müzik ve Görüntü Sistemleri
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir