Herkese Merhaba
And arkadaşımızı oradan hatırlıyorum, özellikle aktif olarak paylaşım yaptığı dönemlerden, mesela Tigra'ydı yanılmıyorsam o aracını da hayal meyal hatırlarım. Burada beni de zaten tanıyanlar vardır diye düşünüyorum.
Bundan böyle elimden geldiğince buraya katkı sağlamaya çalışacağım, umarım kısa zamanda forumun scriptini ve işleyişini çözer sizlerlere faydalı olabilecek paylaşımlarda bulunabilirim...
Sanal ortamda isim paylaşmaktan yana değilim, neticede bu forumda sadece otomobiller ile ilgili konularda yer alacağım için nickimle tanınmam yeterli olacaktır diye düşünüyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum, çocukluğumun rallilerde, tırmanmalarda, otokroslarda geçmiş olması; dönem dönem babamın da yarışlarda gerek pilot gerekse komiser olarak görev yapmış olması nedeniyle otomobil sporlarına özel bir ilgim var, fakat takdir edersiniz ki hem çok pahalı hem de çok zaman ayırılması gereken bir spor olduğundan dolayı henüz kendi adımla iştirak edemedim, fırsatı yarattığım anda 'Historik' klasmanında bile olsa adımı Start listesine yazdıracağım.
Modifiye meraklısı değilim, bir otomobil alıp da 2-3 sene binmek bana uygun bir durum değil. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar çok otomobil değiştiririm, her markanın, her modelin ve segmentin tadını almaya; Neden üretildiğini, hangi kriterlere cevaben geliştirildiğini tecrübe ederek anlamaya çalışırım. Bu yüzden de hiç bir markaya özel bir sempatim olmadığı gibi bahsi geçen marka Chery bile olsa 'Nedir ne değildir?' sorusunu dikkate alarak cevaplarını bulmaya çalışırım.
F1'i hiç sevmem, dediğim gibi otomobil sporları ile ilgim ve alakamın en üst seviyesi Ralli'dir. Ferrari'den, Lamborghini'den, Bugatti'den, Maserati'den anlamam, ilgimi çekmez. Zaten verseler de 600hp'lik arkadan itiş veya 4 çeker araçları kullanmayı beceremeyeceğim için konularına da fazla ilgi göstermem
. Benim için en üst noktada: Ariel Atom, Radical Sr3, KTM X-Bow ve geriye kalan bilimum HotHatch - Evo, İmpreza gibi sedanlar vardır.Yeteri kadar bilgi verdiğimi düşünüyorum, seviyeli eğlenceli ve özellikle bilgilendirici paylaşımlar olması, konumuzun otomobillerin dışına kaymaması dileğiyle...
Bu arada yarın Castrol İstanbul Rallisinin 3. ve son ayağı koşulacak, 'Organizasyonlar' bölümünde göremediğim için yazayım istedim.